Logo Logo
Cookiebot

Persondataforordningen (GDPR) og ePrivacy Direktivet (ePR) påvirker hvordan din hjemmeside må bruge cookies til at spore dine besøgende fra EU.

Prøv vores gratis test for at tjekke om din hjemmesides brug af cookies og online tracking overholder GDPR/ePR.

Cookie banners from Cookiebot CMP brings plug-and-play compliance for your website.

Udgivet 8. juli, 2021.


En helt ny generation af cookiebannere fra Cookiebot consent management platform (CMP) er kommet for at gøre brugersamtykke på din hjemmeside nemmere og mere fleksibelt end nogensinde før.

De nye cookiebannere fra Cookiebot CMP er moderne, kan tilpasses af dig og er bygget til optimeret brugervenlighed og højere konverteringsrater. De passer til enhver hjemmeside og giver dig automatisk compliance med alle større databeskyttelseslovgivninger i verden.

Balancér databeskyttelse og datadrevet forretning på din hjemmeside med den næste generation af cookiebannere fra Cookiebot CMP.


En ny generation af cookiebannere fra Cookiebot CMP


Automatiske og compliant samtykkebannere på din hjemmeside

Den nye generation af cookiebannere fra Cookiebot CMP giver dig den nemmeste og mest pålidelige løsning til brugersamtykke på internettet og passer til enhver hjemmeside – og de er compliant med alle større databeskyttelseslovgivninger i verden.

Med de nye samtykkebannere fra Cookiebot CMP får du –

Fleksible funktioner
Det nye Cookiebot CMP-banner er nu endnu mere fleksibelt. Banneret fås med tre knapper, to knapper eller en knap, farver der kan tilpasses, og du kan også selv vælge, om du vil have kategori-valget på første eller andet niveau af banneret.

Vælg din ideelle bannerplacering
Uanset om du ønsker en overlay version eller et banner i en smal version øverst eller nederst på din hjemmeside, kan du vælge den placering, der passer bedst til din hjemmesides design og dine brugeres adfærd.

Optimeret til mobil
For at sikre at alle dine brugere kan give deres samtykke på den enhed, de bruger, er vores nye banner fuldt optimeret til mobiltelefonen.



Nye cookiebannere fra Cookiebot CMP.blabla



Nye cookiebannere til plug-and-play-compliance og bedre brand-omdømme

Brugersamtykke er kommet for at blive – og er centralt i ”post-tredjeparts-cookies”-internetøkonomien, som hastigt er ved at tage form. Brugersamtykke er desuden hastigt i gang med at blive målestok for brand-omdømme, hvor 80% af forbrugere siger, at de har forladt et brand, fordi deres data blev brugt uden samtykke.

Brugersamtykke er helt centralt for Google Consent Mode og er i stigende grad det vigtigste retsgrundlag for de fleste nye love om databeskyttelse i verden. Derfor er det mere relevant end nogensinde før for din hjemmeside at få styr på brugersamtykke.

Det er grunden til, at du ikke bare skal have hvilken som helst gratis cookie-consent-popup på din hjemmeside – du skal have den bedste consent management platform, der findes på internettet i dag!

Cookiebot CMP giver dig den bedste hjemmesidescanner på markedet, som finder alle cookies og lignende trackere på din hjemmeside – for at du får fuld gennemsigtighed.

Med Cookiebot CMP får du automatisk compliance med alle større love om databeskyttelse i verden gennem en plug-and-play-løsning, der downloades fra skyen og implementeres på dit domæne uden manuel implementering.

Med det nye samtykkebanner fra Cookiebot CMP får du også –



New consent banners from Cookiebot CMP makes compliance even more easy.

Nye samtykkebannere fra Cookiebot CMP gør compliance endnu lettere.



Er du allerede Cookiebot CMP-kunde?

Ud over alle de nye funktioner indeholder det opdaterede design af samtykkebanneret alle de funktioner, som du allerede kender fra Cookiebot CMP, herunder compliance med IAB’s TCF og CCPA Compliance Framework.

Du kan implementere de nye cookiebannere på din hjemmeside med blot et par klik i din Manager.

Du vil dog stadig kunne bruge dit nuværende valgte eller brugerdefinerede banner.

Hvis du bruger Cookiebot CMP gratis, skal du være opmærksom på, at din hjemmesides cookiebannere automatisk vil blive opdateret til den næste generation senest den 1. november 2021.


Aktivér det nye cookiebanner nu

Se vores vejledning over, hvordan du konfigurerer de nye cookiebannere på din hjemmeside

Prøv Cookiebot CMP gratis i 30 dage – eller for evigt, hvis du har en mindre hjemmeside.


Hvad er det nye ved cookiebannere fra Cookiebot CMP?


Cookiebot CMP er verdens førende løsning for hjemmesider til at få korrekt brugersamtykke, en uovertruffen hjemmesidescanner og fuld cookiekontrol til compliance med alle større databeskyttelseslove i verden, såsom EU's GDPR, Californiens CCPA, Brasiliens LGPD, Sydafrikas POPIA og mange flere.

Det, der adskiller Cookiebot CMP fra andre løsninger, er en uovertruffen scanningsteknologi, der finder alle cookies og trackere, der er i brug på din hjemmeside.

Cookiebot CMP’s scanningsteknologi, der bruges af både små, mellemstore og store domæner samt af efterforskere, er uovertruffen i sin evne til at afsløre sporing på hjemmesider.

Når Cookiebot CMP har fundet alle cookies, får brugerne et reelt valg om samtykke gennem moderne og brugervenlige cookie-samtykkebannere, der tilbyder granulær cookiekontrol og opt-out-løsninger, der passer til alle krav i større lovgivninger om databeskyttelse.

For at matche den uovertrufne teknologi i Cookiebot CMP kommer den næste generation af cookiebannere med et helt nyt niveau af brugervenlighed og tilpasningsmuligheder i moderne design, der integreres problemfrit med enhver hjemmeside - uanset form, størrelse eller layout.



New cookie banners from Cookiebot CMP are more flexible and fit with any website design.

Nye samtykkebannere fra Cookiebot CMP gør compliance endnu nemmere.



Toggles til nemmere cookiesamtykke

Som en del af vores mission om at gøre brugernes samtykke så nemt som muligt kan du med den nye generation af cookiebannere vælge at kontrollere alle cookiekategorier med toggles (skydeknapper) på første og andet niveau. Nemme og genkendelige designs giver nemmere cookiesamtykke til din hjemmeside.


Optimeret til bedre brugervenlighed og højere konverteringsrater

Med et moderne ’look and feel’ gør den nye generation af cookiebannere fra Cookiebot CMP brugersamtykket ubesværet og intuitivt og fuldt ud compliant med WCAG (Web Content Accessibility Guidelines).

Cookiebot CMP afbalancerer databeskyttelse og datadrevet forretning for at hjælpe din hjemmeside med at respektere og beskytte dine brugeres ret til privatliv, samtidig med at din hjemmeside klarer sig og trives.


Fleksibelt og kan tilpasses

Den nye generation af cookiebannere fra Cookiebot CMP er de cookiebannere med flest muligheder for brugerdefinering online og fås i versioner med tre, to og en knap for at være compliant med alle større love om databeskyttelse i hele verden. De nye cookiebannere kan bygges til at passe til ethvert farve- og designtema på din hjemmeside og kan indeholde dit firmalogo.


Optimeret til mobilbrug

Dit domæne besøges i stigende grad fra smartphones og tablets, og det er vigtigt, at din hjemmesides cookiebanner fungerer lige så godt der som i desktop-versionen. De nye cookiebannere fra Cookiebot CMP er fuldt responsive og optimeret til mobilbrug, så dine brugere altid præsenteres for et godt design og en god brugeroplevelse, uanset hvordan de besøger dit domæne.


Automatisk compliance med alle større lovgivninger om databeskyttelse

De nye cookiebannere fra Cookiebot CMP er resultatet af en lang testfase for at finde den helt rigtige løsning til et fuldstændig transparent cookieoverblik med et korrekt forudgående samtykke som kerneelement.

Præcist som de gamle bannere giver de nye cookiebannere din hjemmeside ’plug-and-play’-compliance med alle større love om databeskyttelse, f.eks. EU's GDPR, Californiens CCPA/CPRA, Brasiliens LGPD, Sydafrikas POPIA og mange flere. Ligesom de gamle standardbannere understøtter den nye generation af cookiebannere også IAB's TCF og CCPA Compliance Framework.


Aktivér det nye banner nu

Vejledning til at konfigurere de nye cookiebannere på din hjemmeside

Scan din hjemmeside gratis for at se alle cookies og trackere i brug


Behøver jeg have et cookiebanner på min hjemmeside?


Cookiebot CMP til beskyttelse af privatlivets fred, brandets omdømme og udvikling af adtech

Enhver hjemmeside i verden i dag har brug for et banner til cookiesamtykke, fordi enhver hjemmeside i verden i dag bruger cookies (med få, meget sjældne undtagelser).

Cookiebannere i dag står i kontrast til de tidlige, enkle popups med samtykke til cookies, som kun havde en "ok"-knap.

Nu skal din hjemmesides løsning til brugernes samtykke leve op til de strenge krav til cookiebannere, forbrugernes krav og branchens egen teknologiske udvikling.



Offer the easiest end-user consent on the Internet with Cookiebot CMP.

Tilbyd det nemmeste samtykke fra brugeren på internettet med Cookiebot CMP.



Her er tre vigtige grunde til, at din hjemmeside skal have et cookiebanner -


1) De fleste nye lovgivninger om databeskyttelse fokuserer på brugersamtykke

Nye databeskyttelseslovgivninger fra hele verden fokuserer i voksende grad på brugersamtykke, fra EU’s GDPR til USA’s kommende lovgivninger til Brasiliens LGPD, Sydafrikas POPIA, Thailands PDPA, Malaysias PDPA og mange flere på vej.

Samtykke er den nye standard for det begyndende privatlivsfokuserede internet, og det tydeligste sted at se dette er på en hjemmesides cookie-samtykkebanner.

Din hjemmeside er et dynamisk system, der interagerer med personlige og sensitive data fra ægte, levende mennesker gennem cookies og lignende tracking-teknologier.

Din hjemmeside er blot ét ud af millarder af domæner på internettet, men at balancere databeskyttelse og en datadrevet internetøkonomi starter lokalt, og det starter småt.

Det gør en forskel, at din hjemmesides samtykkebannere er de bedste i industrien.

Derudover er håndhævelsen af datalovgivningerne ved at få ordentligt fat, og det juridiske ansvar ved at ignorere brugernes samtykkeret kan få risikable konsekvenser.


2) Samtykke er blevet et forbrugerkrav og en måleenhed for brand-omdømme

Cookie-samtykke er ikke længere en kedelig pligt fra et støvet EU-direktiv – det er anerkendt som et forbrugerkrav, da 80% af kunder siger, at de forlod et mærke, fordi det brugte deres data uden deres samtykke.

Sammenligneligt med bæredygtighedsmærker på produktindpakninger kan en samtykke-management-løsning af høj kvalitet nu signalere gode kunderelationer og databeskyttelsesopmærksomhed, hvilket er måleenheder, der hjælper med at opbygge brand-omdømme i en digital verden i vækst, hvor alle firmaer også er digitale firmaer.

At finde balancen mellem din hjemmesides behov for data samt konverteringer og det voksende offentlige og juridiske behov for databeskyttelse of privatliv er svært.

Men som verdens førende consent management platform automatiserer Cookiebot CMP hele compliance-processen for dig samt balancerer databeskyttelse og datadrevet forretning med en pålidelig teknologi, der er intuitiv og nem at benytte for dine brugere.



Nye cookiebannere fra Cookiebot CMP giver din hjemmeside automatisk compliance.



3) Google og industrien bevæger sig mod samtykke

Google Consent Mode er en ny kernefunktion, der lader din hjemmeside køre alle dens integrerede Google-tjenester (såsom Google Tag Manager, Google Tag Manager 360 og Google Analytics) baseret på dine brugeres samtykkestatus, og dermed tilbyder modellering af konvertering samt grundlæggende målinger for din hjemmeside, når brugerne siger nej til cookies og trackere via dit samtykkebanner.

Lanceringen af Google Consent Mode og Googles beslutning om at udfase tredjepartscookies fra deres Chrome-browser er et klart tegn på, at adtech-industrien i sig selv er ved at bevæge sig væk fra massehøst af persondata uden samtykke og mod en model, der ikke alene respekterer brugersamtykke, men endda sætter det i centrum.

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at du kan give dine brugere de bedste samtykkebannere, da cookie-samtykkebannere er ved at blive den helt centrale mekanisme i styringen af analyser, reklamer og andre marketingtjenester.

Det er afgørende for din hjemmesides fremtid, at den har den bedste consent management platform tilgængelig på markedet – en platform der gnidningsløst integrerer med Google Consent Mode – da den skal fungere i en bæredygtig internetøkonomi baseret på brugersamtykke.


Kom i gang med Google Consent Mode og Cookiebot CMP i dag

Læs mere om Googles udfasning af tredjepartscookies, og hvorfor samtykke er kommet for at blive


Kan jeg kontrollere cookies på min hjemmeside uden et cookiebanner?


Cookie-samtykkebanner og cookie-scanner klarer den svære del af arbejdet i håndteringen af compliance

Cookiebot CMP er en teknologi, som tog år at bygge. I dag er den det mest kraftfulde værktøj på markedet for teknologier til opsporing af tracking på hjemmesider og til kontrol og håndtering af disse baseret på ægte brugersamtykke.

Cookies er en potentiel privatlivsrisiko og et juridisk ansvar for din hjemmeside, fordi de kan tracke, opbevare og dele oplysninger om dine brugeres adfærd. Cookies på hjemmesider er dynamiske og ændrer sig ofte, og i gennemsnit har en hjemmeside 20 cookies aktivt i brug.

Her er grundene til, hvorfor du ikke er i stand til at kontrollere cookies og håndtere brugersamtykker på din hjemmeside selv –


72% af alle cookies er placeret af fjerdeparter, som er hentet af trejdeparter, deraf ”trojanske heste” som hjemmesideejere ikke kan finde uden dybdegående scanningsteknologier såsom Cookiebot CMP.

18% af alle cookies er placeret af femteparter eller dybere kilder.

50% af “trojanske heste” vil have ændret sig mellem besøg, hvilket vil sige at de kan være forskellige cookies overordnet og dermed samle forskellige data på vegne af forskellige agenter. Det gør det juridiske ansvar for hjemmesideejere at leve op til, hvis man ikke har en consent management platform såsom Cookiebot CMP.

99% af alle cookies bliver brugt til at tracke besøgende på hjemmesider og vise målrettede reklamer.

Kilde: Beyond the Front Page 2020

Scan din hjemmeside gratis for at se alle cookies og trackere i bruge

Prøv Cookiebot CMP gratis i 30 dage – eller for evigt, hvis du har en lille hjemmeside.

Guide til konfiguration af de nye cookiebannere fra Cookiebot CMP


Hvorfor vælge Cookiebot?


Compliance og teknologi til en bæredygtig internetøkonomi

Cookiebot CMP blev lanceret i Danmark i 2012 med det formål at balancere databeskyttelse og datadrevet forretning på din hjemmeside.

I dag er Cookiebot CMP en af verdens ledende consent management platforme og kommer med en uovertruffen scanningsteknologi, plug-and-play compliance med alle de største databeskyttelseslovgivninger samt automatisk implementering (uden behov for on-site assistance!)



New cookie banners from Cookiebot CMP are unrivaled on today's Internet.

Som verdens ledende cookie-compliance-løsning giver Cookiebot CMP dig de bedste samtykkebannere tilgængelige på markedet.



Kernen i Cookiebot CMP er visionen om en bæredygtig internetøkonomi, der er baseret på brugersamtykke og samtidig respekterer virksomheders behov for data og konverteringer..

Ved at bruge Cookiebot CMP på din hjemmeside, kan du være en del af den vision.

Cookiebot CMP er din alsidige løsning til databeskyttelse-compliance – vi tilbyder integrering med Google Consent Mode, er tilgængelig som et WordPress plugin og en Umbraco app, som Google Tag Manager Standard Tag og er i fuld compliance med IAB’s TCF og CCPA Compliance Frameworks.

Læs mere om Cookiebot CMP’s automatiske løsning til compliance med EU’s GDPR, California’s CCPA/CPRA, Canada’s PIPEDA, Brazil’s LGPD, South Africa’s POPIA, New Zealand’s Privacy Act, Australia’s Privacy Act, Malaysia’s PDPA, Thailand’s PDPA, og Singapore’s PDPA.


Prøv Cookiebot CMP gratis i 30 dage – eller for evigt, hvis du har en lille hjemmeside.


FAQ


Er jeg nødt til at bruge det nye banner, eller kan jeg beholde det gamle?

Hvis du bruger Cookiebot Premium, kan du frit vælge mellem vores forskellige bannere eller lave dit eget brugerdefinerede banner. Vi anbefaler, at du aktiverer vores Swift-banner for at opnå den bedste brugeroplevelse. For alle gratis brugere vil bannerne automatisk blive opdateret til Swift-banneret d. 1. november 2021.


Vil dette have indflydelse på mit brugerdefinerede banner?

Ændringerne vil ikke have indflydelse på dit brugerdefinerede banner eller ældre bannerversioner med særlige ændringer – men hvis alligevel opdager ændringer, kan du kontakte os her.


Understøtter det nye banner IABs TCF Framework?

Alle vores bannere understøtter altid IABs TCF. I det nye standardbanner har vi optimeret brugeroplevelsen ved at gøre det nemt at finde al information om IAB i banneret på en simple made.

Læs mere om IABs TCF


Hvad er et cookiebanner?

Et cookiebanner er en samtykke-grænseflade på en hjemmeside, hvor brugere kan vælge, hvilke cookies og trackere de vil tillade aktivering af gennem deres besøg. Cookiebannere er et krav fra mange større databeskyttelseslovgivninger i verden, inklusiv EU’s General Data Protection Regulation (GDPR).

Læs mere om EUs GDPR og cookie-samtykke


Hvad er et gyldigt cookiebanner?

Under EU’s GDPR er det et krav, at cookiebannere skal give brugerne et ægte valg mellem at sige ”ja” eller ”nej” til cookies, der behandler og deler persondata. Et GDPR-compliant cookiebanner må ikke have præ-udfyldte tjekbokse eller på anden vis skubbe brugerne mod at acceptere cookies.

Scan din hjemmeside gratis og se hvilke cookies, der er i brug


Er et cookiebanner nødvendigt?

Hvis du har cookies på din hjemmeside, så er et cookiebanner højst sandsynligvis nødvendigt og et juridisk krav. Hvis din hjemmeside har brugere inden for EU, er det et juridisk krav, at du har et cookiebanner, der giver brugerne mulighed for at sige ”ja” eller ”nej” til cookies. Andre større databeskyttelseslovgivninger kræver også cookiebannere, såsom Brasiliens LGPD, Sydafrikas POPIA, Malaysias PDPA m.fl.

Prøv Cookiebot CMP gratis i 30 dage – eller for evigt, hvis du har en lille hjemmeside.


Hvad skal der stå i et cookiebanner?

Cookiebannere skal give brugerne fuld gennemsigtighed omkring trackingen og indsamlingen af persondata, der finder sted på dit domæne, inklusiv hvilke cookies og trackers der er i brug, hvilke slags data de indsamler, hvem de deler persondata med (tredjeparter) samt de tekniske detaljer og udbyderne af de cookies, der er i brug.

Scan din hjemmeside gratis og se hvilke cookies, der er i brug


Hvordan laver man et cookiebanner?

Når man bruger en consent management platform såsom Cookiebot CMP, genereres der automatisk et cookiebanner på din hjemmeside – sammen med verdens mest kraftfulde hjemmesidescanner og fyldestgørende cookiebeskrivelser, så du får plug-and-play, automatiseret compliance. Lad være med at bruge cookieadvarsler og -popups, der ikke er compliant, og sørg i stedet for at bruge compliant cookie-samtykkebannere.

Prøv Cookiebot CMP gratis i 30 dage – eller for evigt, hvis du har en lille hjemmeside.


Hvorfor er cookies lovlige?

Cookies er små tekstfiler, der bliver opbevaret på en brugers computer, mens de navigerer rundt på internettet – de er helt enkelt små teknologielementer, der kan bruges til en lang række formål. Det er vigtigt at være opmærksom på, at hvis du bruger tredjepartscookies på din hjemmeside (til statistik- og marketingsformål), som behandler brugernes persondata, så er det et lovkrav fra mange af de største databeskyttelseslove i verden, at du skal have samtykke fra brugerne, før de cookies aktiveres.

Scan din hjemmeside gratis og se hvilke cookies, der er i brug


Hvad er nødvendige cookies?

Essentielle cookies eller nødvendige cookies er de cookies, der hjælper din hjemmeside med at fungere på et grundlæggende niveau, f.eks. brugerlogins eller hvilken side, som brugeren navigerer på. Nødvendige cookies kræver ikke forudgående samtykke fra brugerne, siden de ikke indsamler eller deler persondata. Til gengæld kræver det altid en cookieadvarsel og brugersamtykke, før man kan benytte tredjepartscookies til brug af statistik eller reklamer.

Læs mere om EUs GDPR og cookies


Er cookies ulovlige?

Cookies er ikke ulovlige i sig selv – det er hvad du bruger dem til, der er reguleret af databeskyttelseslovgivninger rundt omkring i verden. Ifølge EU’s GDPR må cookies, der behandler persondata fra slutbrugere inden for EU, først aktiveres, når brugerne har afgivet deres eksplicitte samtykke. Cookienotifikationer og cookie-popups på hjemmesider kan styre brugersamtykker, men sørg for at have en GDPR-compliant cookie-samtykke-popup.

Læs mere om EUs cookielov fra 2020 og EUs GDPR


Er Google Analytics en cookie?

Ja, Google Analytics bruger cookies til at tracke brugere og deres adfærd på din hjemmeside. For at bruge Google Analytics på en måde, som er compliant med de største databeskyttelseslovgivninger i verden, såsom EU’s GDPR, skal du sørge for at have en cookieadvarsel, der giver brugere muligheden for at sige ”ja” eller ”nej” til cookies, før de bliver aktiveret..

Læs mere om Google Analytics cookies og GDPR-compliance


Har jeg brug for en cookiepolitik på min hjemmeside?

Ja, de største databeskyttelseslovgivninger i verden kræver, at du har en cookiepolitik på din hjemmeside. Din cookiepolitik skal give fuld gennemsigtighed i forhold til alle de cookies og trackere, der er i brug på dit domæne, inklusiv tekniske specifikationer, formål, varighed, udbyder og hvilke tredjeparter, de deler data med. Din cookiepolitik-popup skal være fyldestgørende og skrevet i et klart og tydeligt sprog.

Læs mere om compliant cookie-samtykke-popup og cookiepolitikker


Hvordan tilføjer jeg et cookie-popup?

Prøv Cookiebot consent management platform (CMP) gratis og få verdens mest kraftfulde hjemmesidescanner samt automatiske cookie-samtykke-popups, som giver dig plug-and-play compliance med alle de største databeskyttelseslovgivninger, såsom EU’s GDPR, Californiens CCPA, Brasiliens LGPD og mange flere.

Prøv Cookiebot CMP gratis i 30 dage – eller for evigt, hvis du har en lille hjemmeside


Hvordan ved jeg, om min hjemmeside bruger cookies?

De fleste hjemmesider i verden bruger cookies, så det gør din hjemmeside højst sandsynligvis også. Hvis du bruger tredjepart-plugins, såsom links til sociale medier, videoafspillere eller marketing- og statistiktjenester, har din hjemmeside tredjepartscookies, som kræver regulering i overensstemmelse med alle de største databeskyttelseslovgivninger i verden.

Scan din hjemmeside og se hvilke cookies, der er i brug


Er en cookienotifikation det samme som et cookiebanner?

Cookiebannere har mange navne, såsom “cookienotifikation”, ”cookieadvarsel”, “cookie-samtykke-popup”, “cookie-acceptering-popup” eller helt enkelt “cookie-popups”, men de er alle sammen indikatorer på samme cookiebannerkrav: hvis du på din hjemmeside bruger cookies, der behandler persondata fra en bruger, er det et krav, at du er compliant i overensstemmelse med de gældende databeskyttelseslovgivninger i de regioner, hvor dine brugere befinder sig.

Prøv Cookiebot CMP gratis i 30 dage – eller for evigt, hvis du har en lille hjemmeside


Hvordan laver man et GDPR-banner?

Et “GDPR-banner” – eller et cookiebanner – skal kunne håndtere brugernes samtykker og kontrollere alle cookies og trackere i brug på din hjemmeside. Det er næsten umuligt at lave et selv, siden 72% af alle cookies er placeret af fjerdeparter, der hentes af tredjeparter, hvilket hjemmesideejere ikke kan finde uden en dybdegående scanningsteknologi.

Scan din hjemmeside gratis og se hvilke cookies, der er i brug


Ressourcer

Guide til hvordan man konfigurerer de nye cookiebannere fra Cookiebot CMP

Kom i gang med Google Consent Mode og Cookiebot CMP

Hvorfor vælge Cookiebot CMP?

Google udfaser tredjepartscookies i Chrome – hvad betyder det for slutbrugersamtykke?

Læs mere om Google Analytics cookies og GDPR

Læs mere om GDPR og cookiesamtykke

Læs mere om CCPA-compliance med Cookiebot CMP

Læs mere om NOYB’s cookiebanner-klager

Læs mere om USA’s databeskyttelseslovgivning, som er på vej

Se de nuværende EDPB-guidelines for gyldigt GDPR-cookiesamtykke

Er cookie-walls lovlige?

Ny Google Consent Mode 

Cookiebot integrerer perfekt med den nye Google Consent Mode.

Gør din brug af cookies og online tracking compliant

Prøv gratis nu