Hvad er “Powered by Cookiebot™️”?

Dataprivatlivsforordninger betyder, at virksomhederne er nødt til at inkorporere et konstant skiftende sæt af samtykkeregler på deres digitale kanaler. Cookiebot CMP er en nem, skalerbar og prisbillig løsning for virksomheder af enhver størrelse. Prøv det gratis nu.

Cookiebot CMP

Den mest populære løsning for compliant cookiesamtykke og online tracking

Bruges på

1,4 millioner

hjemmesider

Håndterer

5,2 milliarder

månedlige brugersamtykker

Understøtter

47+

sprog

Hvad er en Consent Management Platform?

En Consent Management Platform (CMP) gør det muligt for virksomheder at overholde dataprivatlivslove som f.eks. GDPR, CCPA og LGPD. Den giver også brugerne fuld kontrol over, hvordan deres data indsamles og bruges, samtidig med at den opbygger tillid og afbalancerer datafortrolighed med datadrevet virksomhed.

Cookiebot Consent Management Platform (CMP) kan hjælpe med at automatisere hele den tekniske og juridiske proces for samtykke til cookies på din hjemmeside. Vi tilbyder en skalerbar løsning, der i høj grad kan tilpasses, og som gør det muligt for virksomheder at tilføje et tilpasset cookiebanner for at indhente brugersamtykke på en måde, der overholder reglerne

Få flere oplysninger

Opnå nem og automatiseret datafortrolighed med Cookiebot CMP

Nem vedligeholdelse på flere domæner


Overhold reglerne om datafortrolighed med en skalerbar løsning, der er nem at implementere og vedligeholde, nem at bruge og fuldt automatiseret.

Mange muligheder for tilpasning for at skabe en pålidelig brugeroplevelse

Gør din strategi for datafortrolighed bedre, og beskyt din annonceomsætning med en løsning, der kan tilpasses fuldt ud til din virksomheds behov.

Pålidelig teknologi og ekspertise


Optimer din hjemmesides ydeevne, og vær på forkant med teknologiske og lovgivningsmæssige ændringer med den nyeste avancerede teknologi og juridiske ekspertise.

Prøv Cookiebot™ i dag for at opleve, hvor nemt du kan få din hjemmeside til at overholde bestemmelserne om datafortrolighed!

Start gratis prøveperiode

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Cookiebot™️ by Usercentrics?

Cookiebot™️ by Usercentrics giver en plug-and-play-løsning til overholdelse, der er bygget op omkring uovertruffen scanningsteknologi. Den registrerer og kontrollerer alle cookies og trackere, der bruges på hjemmesider, og administrerer automatisk slutbrugertilladelser.

Vores løsning passer til alle typer hjemmesider. Organisationer kan automatisere alle krav til digitalt privatliv online og samtidig give nem og hurtig administration af brugersamtykke.

Cookiebot Consent Management Platform (CMP) er en selvbetjent skybaseret tjeneste, der leveres af Usercentrics. Den muliggør automatiseret overholdelse af globale dataprivatlivslove som f.eks. EU’s GDPR, Californiens CCPA/CPRA, Brasiliens LGPD og mange andre.

Læs mere her.

Hvordan hjælper en Consent Management Platform (CMP) hjemmesider?

En CMP (samtykkehåndteringsplatform på dansk) er en teknologi, der kan implementeres på hjemmesider og applikationer til at indsamle og håndtere personoplysninger fra webstedets brugere og kunder. Den gør det muligt for virksomheder at indsamle og gemme juridisk gyldigt samtykke og hjælper slutbrugeren med at beskytte og bevare kontrollen over deres personoplysninger.

Hvad er “personoplysninger”?

Personoplysninger eller persondata er oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, direkte eller indirekte, alene eller i kombination med andre data.

Forskellige dataprivatlivsforordninger har forskellige definitioner af personoplysninger, og der kan være yderligere underkategorier, der kræver særlig håndtering, f.eks. følsomme personoplysninger.

Hvad sker der, hvis brugerne ikke giver samtykke?

Hvis en besøgende på en hjemmeside ikke giver samtykke via CMP, blokeres det script, der indstiller cookies eller andre trackere og muliggør dataindsamling. Personoplysninger indsamles eller deles ikke med tredjepartsteknologileverandører.

Brugerpræferencer gemmes i webbrowserens lokale lager og hentes, næste gang vedkommende besøger hjemmesiden.

    Hold dig informeret

    Bliv en del af vores voksende community af databesky­ttelses­entusiaster nu. Tilmeld dig Cookiebot™-nyhedsbrevet for at få alle de seneste opdateringer direkte i din indbakke.

    Ved at klikke på "Abonner" bekræfter jeg, at jeg ønsker at abonnere på Cookiebot™-nyhedsbrevet. Jeg kan nemt opsige mit abonnement på Cookiebot™-nyhedsbrevet og tilbagekalde mit samtykke til at bruge mine data ved at klikke på afmeldingslinket. Alternativt kan jeg skrive til [email protected] for at fremsætte anmodningen. Privatlivspolitik.